Zoek jij duurzame relatiegeschenken?

Een relatiegeschenk weggeven is altijd een goed idee en in deze tijd kies je dan natuurlijk het liefst voor duurzame relatiegeschenken. Met de aandacht die er is is voor natuur, klimaat en welzijn maak je geen goede beurt als je aan komt zetten met een geschenk dat niet duurzaam is. Wil jij je bedrijf goed op de kaart zetten, dan kies je dus voor duurzame relatiegeschenken! Ben je op zoek naar goede producten op dit gebied, dan doe je er goed aan om eens een kijkje te nemen bij greengiving. Met meer dan tien jaar ervaring in deze specifieke branche kunnen zij jou altijd helpen om het perfecte geschenk te vinden!

Wat zijn duurzame relatiegeschenken?

Als jij klanten aan je wilt binden of als je reclame wilt maken voor je bedrijf, dan kan het uitdelen van geschenken met jouw logo of naam erop een goede keus zijn. Maar wat wordt nu precies verstaan onder duurzame relatiegeschenken? Dit zijn artikelen die:

  • gemaakt zijn van duurzame materialen
  • gemaakt zijn van gerecycled materiaal
  • verspilling helpen voorkomen
  • gemaakt zijn zonder kinderarbeid

Duurzame materialen zijn bijvoorbeeld kurk en bamboe. Het zijn natuurlijke materialen die weinig impact hebben op het milieu. Bamboe groeit bijvoorbeeld ontzettend snel en heeft tijdens het groeiproces nauwelijks water nodig. Dat maakt het tot een zeer duurzaam materiaal. Gerecycled materiaal spreekt waarschijnlijk voor zich, net als het vrij zijn van kinderarbeid. duurzame relatiegeschenken kunnen daarnaast ook producten zijn die verspilling helpen voorkomen. Denk aan stevige waterflessen die je zelf keer op keer kunt vullen. Zo hoef je geen losse drinkflesjes in de winkel meer te kopen. Of aan katoenen tassen, die je gemakkelijk mee kunt nemen naar de winkel, zodat je nooit meer plastic tasjes aan hoeft te nemen voor jouw aankopen. Zo kan er dus op verschillende manieren naar duurzame relatiegeschenken gekeken worden, bij greengiving combineren ze het liefst al deze punten in hun producten!

Wat voor producten?

Bij greengiving zijn alle duurzame relatiegeschenken gemaakt zonder kinderarbeid, ze zijn vrij van vervuilend plastic en ze zijn groen, duurzaam of milieuvriendelijk. Daarnaast bestaat een groot deel van hun collectie uit artikelen die verspilling helpen voorkomen. Voor wat voor soort producten kun je nu bij hen terecht? Je vindt in hun collectie kantoorartikelen, tassen en drinkproducten, maar bijvoorbeeld ook kleding, woondecoratie en producten voor outdoor en vrije tijd. Met andere woorden: hun collectie is enorm groot, waardoor je altijd iets kunt vinden dat helemaal bij jou aansluit! Uiteraard kun je alle duurzame relatiegeschenken bij hen laten bedrukken met jouw logo of een tekst naar keus. Anders is het immers niet duidelijk dat het een geschenk van jouw bedrijf was en loop je de kans mis dat anderen gratis reclame voor jou maken! Heb je iets uitgekozen en bepaald wat er op gedrukt moet worden? Dan krijg je uiteraard eerst een drukproef, zodat je kunt bepalen of het echt helemaal naar jouw wens is. Is dat het geval, dan gaat greengiving met jouw bestelling aan de slag en als deze klaar is, worden de duurzame relatiegeschenken op een milieubewuste wijze naar jouw verzonden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *