Zoek jij dubbelwandige boxen?

Voor het opbergen en vervoeren van sommige producten heb je dubbelwandige boxen nodig. Waar kun je deze nu aanschaffen? Het vinden van goede enkelwandige exemplaren kan al lastig zijn, modellen met een dubbele wand zijn vaak nog lastiger te vinden. Helemaal als je een specifieke maat zoekt. Zoek je dubbelwandige boxen, dan doe je er goed aan naar boxpall Benelux te gaan. Dit bedrijf is gespecialiseerd in pallets, palletboxen, kratten en boxen. Je vindt bij hen verschillende maten en uitvoeringen, waardoor je hier zeker zult kunnen slagen!

Dubbelwandige boxen

Voor het vervoeren of opslaan van producten is het handig als je beschikt over bijvoorbeeld kratten om alles in op te bergen. Zo blijft alles mooi bij elkaar. En kies je voor stapelbare dubbelwandige boxen, dan kun je helemaal alles efficiënt opruimen. Je kunt dan zonder problemen in de hoogte werken en zo de ruimte optimaal benutten. Zo kun je veel meer kwijt en dat is natuurlijk altijd handig. Een andere optie die je hebt is te kiezen voor nestbare kratten. Deze kun je ook stapelen, maar als ze leeg zijn kunnen ze ook in elkaar vallen, door ze simpelweg een slag te draaien. Zo nemen ze weinig ruimte in als ze niet in gebruik zijn en dat is natuurlijk ook prettig. Daarnaast zijn dubbelwandige boxen ook verkrijgbaar als hygiëneboxen. Deze zijn speciaal bedoeld voor bijvoorbeeld voedsel of farmaceutische producten. Hierbij wordt de eis gesteld dat de box altijd gemakkelijk en goed gereinigd moet kunnen worden. Met het oog op veiligheid is dat uiteraard goed te begrijpen. Er zitten in deze hygiëneboxen dan ook geen naden of kieren en de hoeken zijn allemaal afgerond. Dat maakt ze gemakkelijk te reinigen en te drogen. Deze dubbelwandige boxen voor hygiëne doeleinden kunnen ook voorzien zijn van een aftappunt, waarmee je vloeistoffen er gemakkelijk uit kunt laten lopen.

Maak je keus

Er zijn dus veel punten om op te letten als je dubbelwandige boxen gaat kopen:

  • moeten ze geschikt zijn als hygiënebox?
  • moeten ze nestbaar of stapelbaar zijn?
  • welke maat moeten ze hebben?

Het is verstandig om eerst voor jezelf al deze punten op een rijtje te zetten en dan pas op zoek te gaan. Zoals gezegd heeft boxpall Benelux een heel groot assortiment op het gebied van deze producten. De kans is dan ook zeer groot dat zij precies die exemplaren hebben die jij zoekt. Op hun website kun je de verschillende opties vinden en uitzoeken wat jij nodig hebt. Vind je hier niet de dubbelwandige boxen die jij zoekt? Neem dan gerust eens contact met hen op. De kans is groot dat zij alsnog kunnen leveren wat jij zoekt. En kan dit niet, dan is het waarschijnlijk zo dat wat jij zoekt niet bestaat. Zoals gezegd kun je niet alleen bij hen terecht voor boxen, ook klapkratten, gewone kratten en pallets kun je bij hen vinden. Met andere woorden, alles wat je nodig hebt voor opslag van je goederen. En ook de bijbehorende accessoires, zoals deksels en etikethouders, kunnen zij leveren. Of je nu dus dubbelwandige boxen zoekt of andere producten op dit gebied, boxpall Benelux kan het eigenlijk altijd leveren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *