Geniet van de lekkerste thee uit een thee pakket van Moments

Als theeliefhebber heb je jezelf eigenlijk flink te pakken, want juist als echte liefhebber wil je graag ook echte thee drinken. Als je geen purist bent, dan kun je prima naar de supermarkt voor wat thee. Je kunt dan zelfs voor de budgetmerken gaan. Voor minder dan 50 eurocent heb je dan al genoeg thee voor een stuk of 20 koppen. Maar als theeliefhebber heb je jezelf wat dat betreft een soort van in de vingers gesneden. Zulke goedkope thee is immers allang niet goed genoeg meer. Maar het voordeel is wel dat je daardoor sowieso thee drinkt waar je ook veel intenser van kunt genieten. Dat is ook wel een zoektocht waard. Daarom doe je er goed aan om vooral de supermarkt even links te laten liggen als je op zoek bent naar echte lekkere thee. Thee in een Pickwick zakje kun je eigenlijk ook niet echt thee noemen.  Het suggereert hooguit de illusie van thee. Als je niet in de weer wilt met het zoeken naar heerlijke smaken die je kunnen meevoeren naar andere werelden, dan moet je vooral niet afstappen van de standaard supermarkt thee. Zodra je dat doet, dan verander je je referentiekader. Daardoor wordt Pickwick Inferieur en heb je iets anders nodig. Maar gelukkig leven we in een digitaal tijdperk. Als je inderdaad wat anders nodig hebt, dan vind je dat snel via een thee pakket bij Moments. Het mooie van Moments is dat je deze winkel kunt bereiken door naar my-moments.nl te surfen. Het vinden van lekkere thee of een compleet thee pakket met verschillende soorten thee, is dan ook helemaal niet moeilijk. Aangezien je door een thee pakket van Moments ook echt heel intens kunt genieten van heel veel smaak en variatie, is het zeker de moeite waard om je voorkeuren te verleggen naar thee van top kwaliteit.

Als je nog geen theeliefhebber bent, dan word je het vanzelf als je een thee pakket bestelt bij Moments. Soms weet je gewoon (nog) niet wat je mist. Je denkt dat je gewoon lekkere thee drinkt en je hebt bijvoorbeeld een favoriete smaak zoals rooibos of bosvruchten. Maar als je vervolgens thee van Moments proeft, dan weet je pas hoeveel beter het dus kan zijn. Als je nieuwgierig bent, dan kun je ook een proef thee pakket bestellen, zodat je zelf kunt ervaren hoe het smaakt en wat voor smaken je zoal kunt proeven. 

Bestel online een thee pakket via my-moments.nl

Als je een thee pakket wilt bestellen, dan kun je dat meteen regelen via de website van my-moments.nl. Hier kun je terecht indien je een echte theeliefhebber bent en dus niet meer aan je trekken komt met het aanbod in de plaatselijke supermarkt. Je kunt kiezen uit tal van smaken en je kunt dus ook variƫren met de samenstelling van je thee pakket. Het bestellen van een pakket is uiteraard goedkoper dan wanneer je afzonderlijke thee zou kopen.

Kijk voor meer informatie op de site

Als je meer wilt weten over de theesoorten, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website van my-moments.nl. Zo kun je bij Moments onder andere kiezen voor smaken als: 

  • Kokos thee
  • Gember thee
  • Muntthee 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *