Biker boots & veterboots – Gewilde schoenen.

De biker boots zijn terug. Deze schoen is grover, stoerder en opvallender dan ooit. Mét veters! Waren we een paar seizoenen terug nog onder de indruk van een profiel in de zool of een paar gespjes om de schacht, nu breekt dit type dames laars alle records. Niet alleen als veterboots. Neuzen zijn lomp rond, zolen zijn bijna plateau te noemen en er zijn gespen, studjes en metallics als versieringen. Biker boots zijn een eyecatcher voor de komende herfst en winter!

Zwarte boots en laarsjes

De kleur die overruled is natuurlijk zwart, zowel in combinatie met gouden als zilveren hardware. Zwart geeft de boot nog net een grotere kick. Daarnaast dien je biker boots met alles te kunnen combineren, van een liefelijk stijltje tot tomboy looks. Zwarte stoere enkellaarsjes blijven ook lang mooi en zijn gemakkelijk te onderhouden. Wij vinden hoe meer afgetrapt of vintage de laarzen eruitzien, hoe mooier de look. Je mag namelijk best pronken met de hoeveelheid festivals die je al hebt bezocht of de ritjes op de motor met je veterboots aan.

Trend: witte enkellaarsjes en biker boots

Nieuw dit seizoen zijn witte biker boots en enkellaarsjes. Vorig winterseizoen werden ze al gespot aan de voeten van menig modemeisje, maar dit seizoen breken ze pas écht door als musthave fashion item. In de zomer doet wit het natuurlijk al super goed, zeker in sneaker-vorm. Maar ook deze winter zien we veel comfortabele en warme witte schoenen, zoals witte laarsjes en biker boots. Heel tof onder een opgerolde boyfriend jeans en met een ruiten trenchcoat en super stoer onder een girly jurkje of rokje.

Bikerboots met gespen, veters en studs

Dat de bikerboots dit seizoen letterlijk uitblinken, zie je meteen. Er is overduidelijk niet bezuinigd op de uiterlijke kenmerken. Veel boots zijn geïnspireerd op de iconische Dr. Martens dames boots. Maar we zien ook veel combinaties. Dus niet alleen veters, maar ook een rits gespen over de schacht. Of een rij buckles met een hoop studjes er omheen. Alles mag en alles kan bij elkaar dit seizoen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *