Bewaar je onvervangbare of belangrijke spullen in een kluis van allesveilig.nl

Als je wilt weten wat je zoal in huis hebt, dan is het altijd een goed idee om te verhuizen. Pas dan ontdek je hoeveel spullen je hebt en welke spullen eigenlijk overbodig zijn. Maar je kunt uiteraard niet bij iedere wens om even te inventariseren gaan verhuizen. Het is dan ook goed om in ieder geval een onderscheid te handhaven tussen vervangbare spullen en onvervangbare spullen. Zolang die scheidslijn duidelijk is, dan heb je in ieder geval iets van orde in de chaos van de inboedel. Het voordeel van een dergelijke scheidslijn is dat je de onvervangbare spullen gelijk ook veilig kunt opbergen door deze in ieder geval in een kluis te stoppen. Je kunt bij het inventariseren ook gebruik maken van andere categorieën zoals: 

  • Belangrijkheid
  • Gevoelige informatie
  • Sentimentaliteit
  • Financiële waarde
  • Gevaarlijkheid

Op basis daarvan kun je dan ook besluiten om de spullen al dan niet in een kluis te stoppen. Als je bijvoorbeeld een wapen in huis hebt, dan kun je dat scharen onder de categorie van gevaarlijkheid. Dat betekent dat je het wapen beter veilig in een kluis kunt opbergen. Objecten met sentimentele waarde hoeven financieel gezien niet veel waard te zijn, maar deze kun je vaak ook niet vervangen. Ze zijn dus onvervangbaar en beschikken over sentimentele waarde. Dat maakt het objecten die bij uitstek geschikt zijn voor een kluis. Documenten met geheime of gevoelige informatie wil je liever ook niet rond laten slingeren. Als het echt door niemand gelezen mag worden, dan kun je zulke documenten ook beter in een kluis stoppen. Maar voor al deze objecten en documenten heb je eerst wel een kluis nodig. Gelukkig kun je deze kopen via de website van allesveilig.nl. Hier kun je terecht voor allerlei verschillende kluizen. Zo kun je bijvoorbeeld ook een kijkje nemen op de website van allesveilig.nl om te zien wat voor kluizen je zoal kunt bestellen. Voor een wapen bestel je bijvoorbeeld een speciale wapenkluis. Als je op zoek bent naar kluizen die je waardevolle spullen beschermen tegen diefstal, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een inbraakwerende kluis. Maar het kan ook zijn dat je spullen vooral wilt beschermen tegen brandschade. In dat geval zijn brandwerende kluizen juist een goed idee. Deze brandwerende kluizen houden dieven uiteraard ook prima op een afstand. Wat dat betreft is het een goede multifunctionele keuze. Voor een uitgebreid overzicht van alle kluizen waar je uit kunt kiezen, doe je er goed aan om gewoon even op de site te kijken. 

Bestel de juiste kluis direct online

Naast het bekijken van kluizen, kun je ook meteen kluizen bestellen via de website van allesveilig.nl. Je kun dus gemakkelijk vanuit je eigen huis op zoek gaan naar kluizen en deze direct ook bestellen zonder je woning te hoeven verlaten. Dat is uiteraard wel zo handig, want dat scheelt weer een hoop tijd. Naast kluizen kun je je woning via allesveilig.nl ook op andere manieren veiliger maken. Zo kun je ook bij de site terecht voor artikelen als: 

  • Rookmelders
  • Brandblussers
  • Vluchtladders

Vragen? Neem dan contact op met allesveilig.nl

Neem contact op met de klantenservice van allesveilig.nl voor al je vragen over de artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *